• TIDBIT Kości prasowane z kaczką 500g

Symbol: 11026
Brak towaru
38.50
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Paczkomaty COD Inpost 15
Kurier COD 17
Kurier 17
Dostępność Brak towaru
Waga 0.5 kg
Zostaw telefon
Naturalny przysmak wołowy z dodatkiem kaczki. Kostki są nie tylko doskonałym
połączeniem smakowym, ale również bogatym w wartości odżywcze.
Mięso wołowe jest cennym
Mięso wołowe jest cennym źródłem białkaźródłem białka (pełni funkcję budulcową w ciele, kształtując (pełni funkcję budulcową w ciele, kształtując mięśnimięśnie, kości,zęby). Zawiera sporo składników mineralnych, m.in. e, kości,zęby). Zawiera sporo składników mineralnych, m.in. żelazożelazo i i fosfor fosfor (odporność, regeneracja tkanek)(odporność, regeneracja tkanek) Kaczka charakteryzuje się nie tylko Kaczka charakteryzuje się nie tylko wysoką zawartością białkawysoką zawartością białka, ale też sporą ilością , ale też sporą ilością witamin z grupy B, witaminy A oraz E, żelaza, fosforu, magnewitamin z grupy B, witaminy A oraz E, żelaza, fosforu, magnezu, potasu i sodu. Substancje zu, potasu i sodu. Substancje te mają wpływ na regulację układu krwionośnego, pracę serca i na układ odpornościowy.te mają wpływ na regulację układu krwionośnego, pracę serca i na układ odpornościowy.
Przysmak ten jest nie tylko tylko ważnym elementem diety Naszego pupila, ale również
Przysmak ten jest nie tylko tylko ważnym elementem diety Naszego pupila, ale również doskonałym sposobem na naukę i rozwój. Nie ma doskonałym sposobem na naukę i rozwój. Nie ma lepszej nagrody podczas treningu niż lepszej nagrody podczas treningu niż malutkie malutkie kostki wołowe z kaczką !kostki wołowe z kaczką !
Produkt nie zawiera glutenu !
Produkt nie zawiera glutenu !
Opakowanie 500g (ok. 38 sztuk). Jedna kostka
Opakowanie 500g (ok. 38 sztuk). Jedna kostka -- 6 cm długości.6 cm długości.
Skład:Skład:
• skóra wołowa 83%,skóra wołowa 83%,
• pierś kaczki 15%,pierś kaczki 15%,
• skrobia 1%,skrobia 1%,
• sorbitol 0,25%,sorbitol 0,25%,
• glicerol 0,5%,glicerol 0,5%,
• sósól 0,25%l 0,25%
Składniki analityczne:
Składniki analityczne:
• białko min. 78%,białko min. 78%,
• tłuszcz max. 4%,tłuszcz max. 4%,
• włókno surowe max. 3%,włókno surowe max. 3%,
• wilgotność max. 18%,wilgotność max. 18%,
• popiół surowy max. 6%popiół surowy max. 6%

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie